ontheroad.webblogg.se

Med Linus & Tobias.

OJ FRÅN IPHONE

Kategori: Allmänt

 
 
Jag valde alltså att spela in lite filmer igår, här en intervju men Linus Tillman.
 
Nu när jag har sett den här bilden har jag ju övervägt att spärra in honom och börja hata öl.
 
 

Lördags referat.

Kategori: Allmänt

Fan det vart en bra kväll igår också, i Sandviken. Kunde man fan aldrig tro folket där ute var väl chockade över att se ett par dudes de aldrig sett förut, så de var ju lite spänd stämning lär man ju säga ändå. 
 
Jag antar att jag inte ska berätta för mycket, kanske..  Jag har bara en känsla av att Linus vill ta det, men ja Sanne var där! OVERKLIGT snygg tjej, Simon Helg sluta vara så blyg och gå ner på knä och fria för fan!
 
Love
/Tojje
 

Taggad?

Kategori: Allmänt

Frågan man ställer sig när Tobias ligger i soffan bredvid mig och sover så djupt att han inte ens skulle reagera om nordkorea skickade 257 misiler mot Gävle. Vafan tojje! Vakna!
 
Vi ska iväg och ha kanske den bästa kvällen ever, så ligger du och sover?! Inte okej. Så mitt uppdrag är väl att försöka väcka den trötta jäveln, inte det lättaste kan jag lova er.
 
Aja, hoppas ni för en riktigt bra lördag kväll. För det vet jag att vi absolut kommer att ha!
 
Puss på er!
 
// Linus.
 
 

SLAPPDAG

Kategori: Allmänt

Idag har det varit en sån där dag då man har varit lite "vuxensjuk" efter en fantastiskt kul gårdagskväll. Hemstaden hade fullsatt på iallafall de uteställen vi var på. Kul att få träffa mina gamla vapendragare också, vi laddar om inför imorgon kväll då vi ska ha en jäkla kväll ute i Sandviken. Lite oklart hur det fungerar där ute, det enda vi vet är att den lila staden har fin besök imorgon kväll och nej, jag menar varken mig eller tille... 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nära nu!

Kategori: Allmänt

Nu är det riktigt nära, lördagen närmar sig med stormsteg. Vi är taggade som aldrig förr, tischorna är tryckta och klara. Fyfan vad bra det kommer bli asså. 
 
Men ikväll blire lugna puckar, blir inte mer än soffhäng och att fläska i sig en massa jävla godis.
 
Love, 
 
// Linus & Tobias

 

Sverige Sverige älskade vän.

Kategori: Allmänt

Hemma och det är skönt. Jag ska försöka tillfredställa både familj och vänner. Men jag vet inte hur man ska disponera tiden bara.  
 
Men så är det att vara hemvändare.. Vi startar i morgon och kör så det ryker! 
 
Jag älskar Sverige!

Söndag

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
 
 
 
 
Idag har varit en sjukt trött dag, jag, tille och kongen var på EGON och käka lunch och njöt av lite solsken. 
Kul när det börjar bli lite vårkänning..
 
Nya  Califonication avsnittet visades nyss på dyre halses och det var sjukt bra faktiskt. Hank hade koll på läget idag, kul för han.
 
Ha det bra!
 
Tojje

Fittliv.

Kategori: Allmänt

Nuff said.

Smäll övertid!

Kategori: Allmänt

Sääämpe bla dag på jobbäh, trött nu.. ska dricka upp lite sponsor öl bara för att jag har ett avtal.. fittliv.. men men " jag tycker att dahls öl är en skit bra pilsner " ta er till norge och testa(inte,inte)..

tillman är den sämsta slaven jag någonsin haft..

Love

Jag och tille.

Kategori: Allmänt

Jag ringde in dvärgen på lite övertid idag, det är kul att jobba tillsammans med tillman för då vet jag att jag jobbar med någon som uppskattar alla kaffepauser lika mycket som jag själv. Vi kommer ju trots allt ifrån hjärtat i kaffesverige, Gefle. En utav få världsmetropoler tillsammans med t.ex. tokyo och paris som faktiskt har fler duvor på stortorget än invånare.
 
Sen Är det skönt att höra svenska också, fan det får man ju inte nog av..
 
 
/Tobias

HÅKAN DU ÄR KUNG

Kategori: Allmänt

 
Så många gånger har det hänt, att jag drunknar i hans texter och funderar på vad de betyder. 
Nästan varje gång det händer tänker jag.. Du är fan ett sant geni, och här har du träffat rätt igen...
 
De kommer aldrig att vara över för dig...
 
 
 

Oh, we'll be there.

Kategori: Allmänt

Snart är det hemfärd, påsken i all ära. Familjen är såklart oxå saknad, MEN... Det vi ser fram emot mest av allt händer i självaste Sandviken den 30e. Ja ni hörde rätt, SANDVIKEN av alla ställen. Nelly High Heels kommer dit, och inte fan är vi där för att kolla på en massa skor o skit. NÄH! Vi ska dit av en anledning, bara en anledning. Den stavas Sanne Alexandra Andersson! 
 
Nu ska jag berätta för er vem denna vackra skapelse är, eller vafan finns det att säga? Ingenting skulle jag säga. Just check this out.
 
 

 
Måste väl även tilläggas att vi inte är sjuka i huvudet, vi tycker bara om att se på vackra damas.
 
LOVE,
 
// Linus & Tobias
 

Längtan.

Kategori:

Att ha något att längta efter tror jag alla vi människor älskar att ha. Det hoppas jag i alla fall? Anyway... Jag har just den känslan just nu, längtar som fan att åka hem. Men jag längtar med en mycket positiv inställning, inte den typiska "jagvillbaragåochdö" attityden. Mest med ett smile på läpparna, det ska bli sjukt kul att åka hem!

Nu ska jag ta mig en sjukt rivig kopp svart kaffe och bara njuta!

Love,

// Linus

Med rätt gitarrist och alldeles för hög basist

Kategori: Allmänt

 
 
RHCP 
Här är ett klipp där de verkligen, verkligen leverear!!!!!

SNAKKES I BAKKEN

Kategori: Allmänt

Som ni kanske förståt så har det varit ett rent helvete den senaste tiden, pga väldigt många olika anledningar men efter regn kommer solsken iaf är de så man brukar försöka se på det.. 
 
Jag hoppas att tille visar upp sin nya tattoo här snart den är riktigt fet! 
 
Jag har funderat lite på om vi ska köra typ "grej of the day" här på bloggen. Det händer ju ändå lite sjuka saker titt som tätt! 
 
 
LOVE 
 Tobias

Paus.

Kategori: Allmänt

Bloggen är för närvarande "put on hold". 
 
Kommer komma tillbaka inom en mycket snar framtid.
 
Puss o kram,
 
// Linus & Tobias.

Hankmotherfuckingmoodysöndag.

Kategori: Allmänt

Idag är det en sån här dag när man inte har nå måsten, man kan sitta hemma och inte göra ett dyft. Precis som en söndag ska vara med andra ord.

Grämer mig som fan inför morgondagen, ska börja jobba tidigare och även sluta senare. Måndagar ska man ju ha ett lungt arbetspass kan jag tycka, inte hålla på och jobba en massa i onödan. Första dagen efter helgen lixom. Men, men vad fan ska man göra? ja, jag kan inte göra så jävla mycket åt situationen. Det är bara att se glad ut.

Nu sitter man ju och taggar till tusen på att pappatojje ska komma hem från arbetet så man äntligen kan få se senaste avsnittet av Californication. Asså jag tror ingen fattar hur jävla bra den serien är? Hank Moody, alla vill vara som du. Men ingen kan, för du är en jävla knugjävel!

 

Roger över, roger ut!

Puss,

// Linus

 

 

What to do in life?

Kategori: Allmänt

Som de flesta vet så bor jag i Trondheim förtillfället, en riktig vacker stad visst. Bor med en gäng helsköna grabbar. Men ni vet när man är i en miljö där man inte riktigt känner sig hemma? En miljö som får en att tänka på alltifrån livet och allt det har ett erbjuda. Tankarna är många, vad fan ska man göra i livet lixom? Ska man fortsätta lalla omkring och göra en massa sjuka saker. Åka iväg nånstans långt bort och skita i livet ett tag? Ja det finns en massa saker man kan göra. Jag och Tobias har snackat lite om att ta en bartenderutbildning och resa i väg till nån riktigt fet semesterort och kötta i baren. Det skulle såklart vara riktigt fett, men sen finns ju det andra alternativet. Att sätta sig i skolbänken. Få en titel, kanske till och med göra karriär. Bli nått lixom.
 
Men att börja plugga är inte det lättaste, vad fan ska man plugga till. Vad är det du vill bli när du blir stor? Det vet man ju inte, eller!? Asså sånt här är det som snurrar runt i min skalle just nu, all motherfucking day long...
 
Imagine hur lätt det skulle vara om man visste exakt vad man ville bli, hur lätt allting skulle vara. Jag avundas de människor som vet, vet vad dom vill bli.
 
Kanske inte var den roligaste läsningen ni gjort, men kände för att skriva av mig lite. Hoppas att är ok.
 
Som jag nämnde i mitt tidigare inlägg, att jag inte visste vad jag skulle göra ikvälll. Svaret på det har ni redan läst om, återigen tänka på vad fan jag ska göra i mitt liv. Just nu har jag som min kära vän Mattias Bergman skulle ha sagt, ett rent "fittliv". Men, men nu ska jag inte göra er lördagskväll mer lidande. Hoppas ni får en fortsatt bra kväll, sup er fulla och njut för fan!
 
Pussåhkram,
 
// Linus.

Lördag = ?

Kategori: Allmänt

Frågan man alltid ställer sig en lördagskväll, vad ska man hitta på? Ja svaret på det är många såklart. Men att hitta det rätta svaret är alltid totalt omöjligt nu för tiden.

Ska man gå ut och bli skitfull och må skit på en söndag som man redan innan mår dåligt över att den ska komma? Ja, jag vet inte... Svaret på det kommer ni att få senare mot kvällen om inte annat.

Until then, have a great saturday ladies and gentlemen!

Love, Linus

 

Lördagsmyz.

Kategori:

Att gå på stan i Trondheim är som att begå självmord. Folket är helt efterblivet, pratar konstigt och är allmänt jobbiga. Därför tycker jag att vi är värda lite kaffe och en åh annan bärtz.

Fotbollmys på O'Learys är just vad vi behöver just nu.

A place to call home

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
 
 
Vill hem och lirka nu! på bilden längst ner ser du turtlepissfull, han har varit med oss i grabbgänget hemma i gävle på alla fester ett par år nu.. Vet inte vart denna frilansfestare håller hus just nu dock. Älskvärd är han iaf.
 
Blir en runda idag med Tillman. Känns bra! 
 
 

Jag är Kär.

Kategori: Allmänt

 Jag vet att jag är helt sjuki huvudet, men jag är på riktigt kär i denna underbart vackra kvinna.
 
Sanne Alexandra Andersson, vill du gifta dig med mig?
Besök hennes blogg och njut, http://www.uniprice.com/sanne/
 
// Linus

Lördag.

Kategori: Allmänt

Att vakna smällpigg klockan 08:00 på en lördag hör absolut inte till vanligheterna. Men det kanske har sin förklaring, solen försökte bokstavligen våldta mina ögon. Ljuset sprutade in genom våra ikeaköpta rullgardiner, det är klart man inte vill lägga huvudet på kudden och somna om då. Solen sprider glädje, solen ger värme och lycka.
Så snälla solen, jag säger det av hela mitt svarta hjärta... Stanna en bra jävla stund den här gången. Jag vet iallfall att jag, Linus Tillman kommer vara en mycket bättre och snällare människa om du gör det.

Tack på förhand, puss // Linus

helvete..

Kategori: Allmänt


Hade ju varit för jävla kul att ta sig ner på byn ikväll, men ... Efter att ha jobbat 93 h idag så känns de lite för tungt! grabbar guran och trycker en godis påse ist #aldrigvila #minresaärobetydligförerandra
 
 
 

Ja men troligt...

Kategori: Allmänt

Hur kan man inte yttra sig om att det handlar om respekt? Och inte om staschen? Det menar iaf Baltimore Ravens quarterback, Joe Flacco.
 
Läs nedan:
 

Han var Super Bowls MVP.

"Nu blir Joe Flacco, 28, den bäst betalde spelaren i NFL:s historia.

– Det handlar inte om pengar, det handlar om respekt, säger Baltimore Ravens quarterback enligt AP.

 

Baltimore Ravens vann Super Bowl mot San Francisco 49ers. En stor orsak till det var quarterbacken Joe Flacco, som blev utsedd till bäste spelare (MVP) efter en fantastisk match.

Nu får han en rejäl lön för mödan.

På måndagen skrev 28-åringen ett kontrakt som ger honom 776 miljoner kronor över sex år.

– Det handlar inte om pengar, det handlar om respekt, säger Flacco.

28-åringen är den första quarterbacken att nå slutspel i fem säsonger in NFL:s historia.

– Han är den stora anledningen till att vi har spelat slutspel. Och nu är vi Super Bowl-mästare med Joe som MVP, säger Ravens general manager Ozzie Newsome enligt AP.

”Är en tillgång för laget”

Flacco tackade nej till ett kontrakt inför säsongen 2012. Ett klokt val enligt han själv.

– Det handlade nödvändigtvis inte bara om pengar, men det handlade definitivt om att få och känna respekt. Att affären nu är klar och de har gjort mig till den bäst betalde får mig att känna mig uppskattad, säger Flacco.

– Jag tycker att jag är en tillgång för laget. Att de har vunnit Super Bowl kom bara av farten. Jag tycker att jag hade varit värd detsamma även om vi inte hade vunnit."

 

Troligt att det handlar enbart om respekt? Killen är pengarkåt som alla andra idioter.

Se bara på bilden nedan, har man en dotter och en tillika fru som man måste förse med en massa märkesväskor, klart som fan killen måste ha mer betalt. Bara konstigt enligt mig...

 

 


Idag, i huvudet osv..

Kategori: Allmänt

 
 
Blev ju en ganska basic arbetsdag för en annan. Jag försökte göra så lite som möjligt på så lång tid som möjligt och det gjorde jag ju så klart färdigt innan jag började med något nytt..
 
Efter alla rutiner jag anser att jag behöver i mitt liv(allt jag gör mellan 7-15) så tog jag och slaktarn oss ner till vår egen galleria här på solsiden som vi är så stolta över(det är skitkass).  
 
Det blev ett par koppar eftermiddagskaffe innan det var dags för att slå sig till ro i soffan med laptopen knä. Jag slog nytt rekord idag, varvade internet på 3,43 min vilket är mycket imponerande..
 
Sen så har jag ju funderat lite på framtiden idag med och konstaterat att det är lika bra tt lägga ner.
 
Sverige lös för fan problemet med arbetslösheten, jag orkar inte försöka förstå de norska morgontidningarna, jag har aldrig tidigare saknat GD. Menmen ... 
 
Låt oss älska livet innan livet hatar oss!
 
puss
 
Tobias

He´s home! My firend, with pic´s from hometown..

Kategori: Allmänt

Gästinlägg

Kategori:

Så, som gästartist på denna underbart dåliga blogg tänkte jag slänga upp ett litet videoklipp som alldeles nyss spelades in för enbart er, kära läsare..

http://youtu.be/y2Ye59ZydYk?sc

Med vänliga hälsningar, Cowboy Pete

Bästa sättet att ta sitt liv på ett tåg?

Kategori:

Ja det kan man ju undra faktiskt, en annan har faktiskt prövat en massa jävla metoder. Men har tyvärr misslyckats, en metod som nästan gick igenom var när jag gick in i "den tysta vagnen" där det bara sitter en massa gamla och sjukt trötta människor. Min tanke var att gå in där och vara så sjukt jobbig och högljudd som möjligt. Vilket gav resultat, en gammal dam kom fram till mig och daska till mig med sin käpp i huvudet.

Då tänker ni säkert, inte dör man av en käpp i huvudet? Näe det kanske man inte gör, men det gör fruktansvärt ont!

Jag är riktigt tacksam för lite olika förslag på hur man kan begå självmord på ett tåg. Alla förslag ska givetvis testas. Då jag har ungefär 7 timmar kvar på resan, så jag kommer förmodligen hinna med att testa allt. Förhoppningsvis så funkar första förslaget!

Antingen är det här mitt sista blogginlägg eller inte, det kommer visa sig!

Vi hörs om vi hörs,

Linus.

Morgonskype med fosterlandet

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
Morgonskype med fosterlandet. Alltid lika trevligt att få byta lite svenska ord med svenska människor. 
 
Helgen har varit bra tycker jag, men den hade ju så klart kunnat varit bättre.. Min vapendragare har varit på hemmaplan och gjort nattklubbspremiärerna osäkra. Jag var in en sväng på stammis stället Circus(www.barcircus.no). Det var som vanligt bra musik, mycket folk och fina damer!
 
Igår kväll och under natten har vi spelat in en demo, som jag tycker låter riktigt bra! Jag drömmer ju om att få arbeta som låtskrivare och lite turligt så har jag kompisar som kan lägga sång och så vidadre. Låten kanske kan läggas upp här lite senare så får ni dömma ut mig om så vill.. Det känns bra att ha Petter på sång i låten iaf han gör sig bra i den här typen av låtar! 
 
Idag blir det väl ytterligare några timmar bakan spakarna föra att putsa till låten sen så tror jag att det blir till att inta sofflocket då det vankas hårt arbete i veckan! 
 
So long amigos!
 
Tobias

24.

Kategori:

Att fylla 24 är totalt jävla onödigt. Eller om jag ska vara helt ärlig så är det fruktansvärt onödigt att fylla år över lag.

Jag personligen räknar inte mitt liv i år, dagar eller timmar. Jag kommer leva mitt liv tills det tar slut, för en dag gör det ju de. Vare sig man vill det eller ej.

Så tänk på det alla där ute, lev livet. Tänk inte på eran ålder eller på nåt som har med nummer att göra, lev bara!

Men jag vill ändå passa på att gratulera mig själv, Grattis Linus på födelsedagen!

Tack Linus!

Så vill jag även tillägga att jag oxå är kär i dig Candice, men jag tror det blir svårt. Tror tyvärr inte på långdistans förhållanden...

Flickvän!?

Kategori: Allmänt


 
 
 
 
Ja då var det ju som sagt fredag, inte helt otippat sitter vi in den med gitarren i knät och ölen i glasen. Det diskuteras brudar och sådan skit, var på vi kommer inte på sex.. Inte heller det helt otippat..
 
Iallafall så pratade vi om var som är bra sex och vad som är mindre bra sex eller rent ut sagt dåligt sex.. Vi kommer väl fram till att vi killar bara kan ge ena sidan av myntet. Men också att det inte spelar någon stor roll vem man har sex med just i stundens hetta, själva känslan vid sex är ju oftast den andra lik.
 
Jag tycker bara de är lite propaganda att sex är som bäst när man "har känslor ör sin sexpartner", jag kan iaf tycka att det uppstår en helt annan eufori när man har sex med en person man aldrig haft sex med innan..
 
"att ha sex med sin flickvän för 10000e gången är ju lite som att se på lejon kungen, man älskar filmen men spänningen försvinner liksom eftersom man kan varenda replik"
 
Men jag tycker fortfarande att lejonkungen är bra, riktigt bra. Det var ju inte så jag mena...
 
Tobias

Starting up something new.

Kategori: Allmänt

Tja, idag ser inte riktigt min vy från Solsiden(Trondheim) riktigt ut som på bilen, men det känns som att det är något bra på gång iaf.. Snön är iaf borta, så snart är det en massa barbenta härligheter ute på gatorna igen. ikväll ska jag förhoppningsvis ta mig ut ur leggan och unna mig ngt glas! det tycker jag att ni också ska göra! / Tobias

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt

Mitt första inlägg.